Cele mai cumparate

informatii

Producatori

Furnizori

Oferte speciale

                                   Acesta nu este un alt site care vinde corpuri de iluminat.

       Nu suntem genul de ,,site’’care isi propune sa ,,urce ‘’ pe net corpuri  de iluminat din cataloagele producatorilor de aiurea si poate va comanda cineva, nicio problema, stim de unde sa le cumparam,oricum clientul nu verifica, promitem  stoc in speranta  ca furnizorul   il detine, n-are importanta ca modelele noastre exista si in magazinele clasice,de cele mai multe ori mai ieftine,garantia binenteles este data de producator, de obicei la mii de kilometri distanta, montajul nu ne inereseaza , il priveste pe client …si lista poate continua la nesfarsit.

      SC MC COJOM SRL, companie cu o experienta de 17 ani in importul si comercializarea corpurilor de iluminat ornamentale, a demarat in anul 2013,in localitatea Baiculesti, jud. Arges,o activitate de productie a corpurilor de iluminat ornamentale.

      Astazi ne putem mandri ca toate produsele prezentate pe site sunt fabricate de noi in Romania,la un nivel ridicat de calitate  si un pret decent. Cu colectiv tanar  si motivat acordam atentie maxima clientilor si nevoilor acestora si incercam permanent  sa ne imbunatatim calitatea produselor si a serviciilor oferite.